Over mij

Ieder mens verdient het om gelukkig te zijn. Vind de weg naar jouw succes!

Ik & Mijn Geluk

Ik ben Evelien Tsang

Coach en oprichter van Ik & Mijn Geluk

Als kind van Chinese ouders wist ik maar al te goed hoe het is om op te groeien tussen twee verschillende culturen. De eerste paar jaar van mijn leven woonde ik bij een Nederlands gastgezin omdat mijn ouders druk bezig waren met het opzetten van hun Chinese restaurant. Ik groeide dus op met hard werken en geld verdienen als norm. Vanuit deze prestatieverwachting volgde ik een economische studie en opende ik een eigen horecazaak. Maar na een paar keer te zijn overvallen kwam ik tot een keerpunt. Was dit het nou wat ik de rest van mijn leven wilde doen? Werd ik hier echt gelukkig van? Ik kwam tot het besef dat ik al die tijd leefde naar de prestatieverwachting van mijn ouders en besloot het roer om te gooien. Ik koos voor mezelf en ging doen wat mij gelukkig maakt. Dit was het begin van Ik & Mijn Geluk.

Evelien Tsang Meer Over Mij

Het ontstaan van Ik & Mijn Geluk

Om mijn eigen ervaringen te delen en mensen te helpen die ook gevangen zitten in twee culturen, heb ik in 2016 Ik & Mijn Geluk opgezet. Dit platform staat vol tips, tools en producten om een gelukkig(er) leven te leiden. Het gaat niet alleen om leven tussen twee culturen, maar ook over vallen en opstaan, continu kiezen voor je eigen weg en omgaan met de angst om te falen.

“Vroeger was ik een heel andere ik dan nu. Ik ben opgevoed met de regel om altijd lief te zijn, te luisteren en niet te veel te praten over mijn gevoelens. Maar door schade en schande heb ik geleerd om mezelf vooraan te zetten. Dit is niet egoïstisch, maar de sleutel tot mijn geluk geweest. Veel kinderen van twee culturen worden een soort mantelzorger voor hun ouders. Ze kiezen een studie omdat hun ouders dat graag willen of ze gaan mee naar de dokter als vertaler. Maar het is belangrijk om jezelf bovenaan te zetten. Dit platform heet niet voor niets Ik & Mijn Geluk, om je eraan te herinneren dat jij altijd op de eerste plaats komt.”

Mijn Big Five for Life zegt veel over mij

Steen verleggen op aarde

Altijd liefde en warmte aan mezelf en anderen geven.

Steen verleggen op aarde door anderen te inspireren.

Innerlijke, fysieke en mentale rust.

Altijd kunnen gaan en staan waar en wanneer ik wil (vrijheid).

Nieuwe museummomenten met mijn familie en dierbaren in balans creëren.

Net zoals ik mijn levensdoelen heb gevonden en omarmd, geloof ik dat ieder mens het verdient om zijn of haar eigen weg naar geluk, gezondheid en vitaliteit te vinden.

Ieder mens verdient het om gelukkig, gezond en vitaal te zijn

Om je hierbij te ondersteunen, heb ik mijn inzichten en ervaringen gebundeld in een e-book.

Mijn e-book “de 5 pijlers voor een succesvol leven” geeft je handvatten om te bouwen aan jouw geluk, gezondheid en vitaliteit.

De 5 pijlers voor een succesvol leven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Jouw gegevens zijn veilig bij mij en je kunt je op elk gewenst weer uitschrijven.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven