Gezondheid is de basis van geluk

Ik en mijn gezondheid

Ik & Mijn Gezondheid

Ik & Mijn Geluk gaat uit van drie pilaren van vitaliteit: (mentale en fysieke) rust, voeding en beweging. In de blogs van de categorie Ik & Mijn Gezondheid krijg je inspiratie over hoe je vitaal kunt blijven. Een vitaal mens voelt zich lichamelijk en geestelijk vrij én geniet meer van het leven.

Gezond leven, lichamelijk én geestelijk

De huidige maatschappij vraagt veel van je. Hierdoor kun je stress ervaren, veel aan je hoofd hebben en ’s avonds moeilijk in slaap komen. Als je niet voldoende hebt geslapen en veel aan je hoofd hebt, kun je moeilijk de energie vinden om gezond te eten en kan koken er nogal eens bij inschieten. En aan een rondje door de sportschool moet je dan ook niet denken. Dit maakt je opgejaagd, emotioneel en futloos. Je komt in een negatieve vicieuze cirkel terecht.

Daarbij komt dat als je leeft tussen twee culturen, je thuis andere normen en waarden hebt dan de Nederlandse maatschappij. Je hebt letterlijk te maken met een andere keuken. Het kan daarom lastig zijn om te bedenken wat echte gezonde voeding is. De gezonde ingrediënten van thuis liggen niet standaard in de schappen van de supermarkt. Wat moet je dan eten om gezond te blijven?

In deze blogs lees je alles over regelmatig sporten, voedzaam eten en het creëren van rustmomenten. Zodat je goed voor jezelf kunt zorgen – voor lichaam én geest – en de juiste balans kunt vasthouden tussen knallen en ontspannen.

Ik en mijn gezondheid
Doen waar jij gelukkig van wordt
Carrière

Doen waar jij gelukkig van wordt

Zo ontdek je waar jij gelukkig van wordt “Doen waar je gelukkig van wordt”. Het is geweldig om dat voor jezelf na te gaan. Maar ...

Ieder mens verdient het om gelukkig, gezond en vitaal te zijn

Mijn e-book “de 5 pijlers voor een succesvol leven” geeft je handvatten om te bouwen aan jouw geluk, gezondheid en vitaliteit.

De 5 pijlers voor een succesvol leven

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Jouw gegevens zijn veilig bij mij en je kunt je op elk gewenst weer uitschrijven.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven