Ik en Mijn Klanten

Het is zo fijn om iemand te hebben die je begrijpt en praktisch met je meedenkt

Ik & Mijn Geluk

Iedereen zou een Evelien moeten hebben in zijn leven!

“Ik zou niet weten waar ik nu zou zijn in mijn leven als ik het coaching traject niet gevolgd had. De coaching heeft me door alle donkere tijden geholpen en nog meer gemotiveerd met alles wat ik wilde doen. Wanneer anderen aan mij twijfelde, was Evelien de enige die in mij geloofde.”

Vrouw, 27 jaar, Afghaanse afkomst

“De coaching van Evelien is HANDS ON. Ze zegt waar het op staat, weet precies wat ik nodig heb en laat mij daar ook praktisch naar handelen. Confronterend, maar werkt goed bij mij!”

Vrouw, 30 jaar, Nederlandse afkomst

“Evelien stelt mij altijd moeilijke vragen waar ik nooit bij heb stilgestaan, maar die vragen leiden altijd tot de kern van mijn probleem waardoor ik weet hoe ik ze moet oplossen.”

Vrouw 26 jaar, Belgische afkomst

“Iedereen zou een Evelien moeten hebben in hun leven!”

Man, 22 jaar, Afrikaanse afkomst

“Evelien staat gelijk aan vallen en opstaan. Zij is een inspiratiebron voor kracht en hoop”

Vrouw 53 jaar, Nederlandse afkomst

“Haar ruime ervaringsdeskundigheid en groot empatisch vermogen maakt Evelien tot een immens goede coach.”

Vrouw, 35 jaar, Iraanse afkomst

“Evelien is een goede coach. Zij is altijd oprecht geïnteresseerd, oordeelt niet en geeft veel support. Ik ben dankbaar dat ik haar heb leren kennen. Het coachingtraject heeft me vooral dichter bij mezelf gebracht en mij laten inzien dat ik niet meer zo streng voor mezelf hoef te zijn. “
Vrouw, 57 jaar
Chinese afkomst

Dankzij de coaching is er een nieuwe ik ontstaan

“Evelien geeft coaching met heel haar hart, dat maakt haar zo goed in haar vak!”

Vrouw, 22 jaar, Koerdische afkomst

“Dankzij het coachingtraject heb ik geleerd eerst aan mezelf te denken, voor mij zelf te kiezen en het leven te volgen dat IK wil. Evelien weet me goed te motiveren om mijn doelen te behalen.”

Vrouw, 25 jaar, Tunesische afkomst

“Een jaar geleden zat ik in een zwaar diep dal. Dankzij het coachingtraject is mijn leven ontzettend positief veranderd. Ik heb ontdekt wat ik wil en wat voor mij ECHT belangrijk is in het leven en wat mij daadwerkelijk gelukkig maakt!”

Vrouw, 26 jaar Marokkaanse afkomst

“Mijn nieuwe werk vind ik echt geweldig en ik zie mezelf niks anders ervoor in de plaats doen. Samen met Evelien heb ik onderzocht wat mijn passie is en waar ik goed in ben. Door deze twee te combineren heb ik mijn ideale werk gevonden.“

Vrouw, 24 jaar, Koerdische afkomst

“Niks is te gek voor Evelien. Ik kan haar alles vertellen, zij oordeelt niet. Het is zo fijn om iemand te hebben die je begrijpt en praktisch met je meedenkt.”

Vrouw, 31 jaar, Vietnamese afkomst

“Ik heb Evelien leren kennen als een enthousiaste en oprecht betrokken mens en coach. Ze voelt haarfijn aan waar je mee zit en weet je met een enkele vraag te raken. Ik voel me door haar erkend en op mijn gemak. Ik kan Evelien vertellen wat op mijn hart ligt, zonder dat ik het gevoel heb dar er een oordeel is of dat ik iets moet uitleggen. Ze begrijpt het gewoon.”

Vrouw, 44 jaar, Chinese afkomst

“Je bent enthousiast, energiek, intuitief en respectvol naar je coachee. Daardoor weet je snel een veilige sfeer te creëren en zullen mensen al gauw naar je toekomen. je oefent een bepaalde aantrekkingskracht uit op mensen.”

Vrouw, 44 jaar, Chinese afkomst

“Het leven in twee culturen bracht in mijn situatie veel tegenstrijdigheden met zich mee. Door middel van de coaching heb ik geleerd een middenweg te vinden en na te gaan op welke manier ik hiermee kan omgaan. Ik heb geleerd dat ik recht heb op mijn eigen normen en waarden en dat ik mezelf mag accepteren zoals ik ben en ben mijn eigen identiteit gaan herontdekken. Dankzij de coaching is er een nieuwe ik ontstaan. Dankjewel Evelien!”

Vrouw, 29 jaar, Hindoestaanse afkomst

Ontdek hoe jij ook stappen kunt zetten op weg naar jouw geluk

10 tips om het leven van je dromen te leiden aan de hand van John Strelecky. Vraag jouw gratis exemplaar aan en zet de eerste stap.

10 tips om het leven je dromen te leiden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Jouw gegevens zijn veilig bij mij en je kunt je op elk gewenst weer uitschrijven.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ieder mens verdient het om gelukkig te zijn

Winkelwagen
Scroll naar boven