Big Five for Life™

Ik & Mijn Geluk

John Strelecky

Grondlegger van Big Five for Life™

John P. Strelecky is grondlegger van het inspirerende Big Five for Life coachconcept. John is ook de auteur van internationale bestsellers zoals Life Safari, The Why Café, The Big Five for Life, How to be Rich and Happy en Return to the Why Café.

Van zijn boeken zijn miljoenen exemplaren verkocht en vertaald in 41 verschillende talen en worden op alle continenten van de wereld verkocht. In februari 2019 stond The Why Café in Duitsland al 4 jaar op nummer 1 in de boekenlijsten!

John Strelecky heeft jaren als strategisch adviseur gewerkt voor bedrijven en overheden wereldwijd. Gesprekken met meer dan 100 leiders verspreid over 12 landen zijn input geweest voor het boek ‘The Big Five for Life‘.

Big Five For Life een John Strelecky
Big five for life bij Evelien Tsang

De wereldbekende coachingsmethode Big Five for Life is begonnen bij bestseller schrijver John Strelecky.
Hij was op vakantie in Afrika en ging op Safari. Hier bedacht hij zijn methode, namelijk je safari is niet succesvol als je niet elk dier behorend tot de Big Five hebt gezien.

En zo werkt het in het echte leven ook vindt John. Als jij jouw leven indeelt naar je vijf grootste levensdoelen, ben je gelukkiger en ervaar je meer welzijn.

Ontdekken wat jouw Big Five for Life is, geeft een verrassende, maar vooral energieke ervaring. Juist wanneer je op een punt bent gekomen dat de energie even ‘op’ is of als je niet goed weet hoe je met het leven tussen 2 culturen om moet gaan.

Big Five for Life

Trainingen en workshops

Big Five for Life Experience

Experience

Gun jezelf een mentale booster in de vorm van onze online training de Experience. De snelste manier om in je kracht te komen staan.

Geef in 5 weken je leven een positieve draai en een dosis aan frisse energie.

Big Five for Life Life Safari

Life Safari

Met het 3+ maanden programma ontdek je tijdens 2 live workshopdagen jouw vijf levensdoelen: jouw Big Five for Life. Daarnaast krijg je nog 3+ maanden e-coaching met inspirerende (thuis)oefeningen zodat je je Big Five for Life ook daadwerkelijk in het dagelijks leven in de praktijk brengt.

Big Five for Life LifeTime

LifeTime

Met behulp van LifeTime helpt ik & Mijn Geluk jou binnen 1 jaar in het verkrijgen van meer geluk, focus, kracht en zelfvertrouwen.

Persoonlijke groei behaal je met LifeTime.

Mijn boeken selectie

Big Five for Life

The Big Five For Life

Nieuwste druk! Het maakt niet uit wie je bent of aan hoeveel mensen je leiding gegeven hebt, dit boek zal voor altijd de wijze waarop je over leiderschap denkt veranderen – niet alleen de wijze waarop je op je werk leiding geeft, thuis of in je gemeenschap, maar zelfs de wijze waarop je jezelf leidt.

Een succesvol leidinggevende begint met iets wat zó nauw met zijn eigen Reden van Bestaan verbonden is, dat hij iets nastreeft wat niet slechts een mogelijkheid of een kans is, maar een noodzaak.

life Safari

In Life safari vertelt John Strelecky op meeslepende wijze het verhaal van Jack, een jongeman die op zoek is naar geluk en de zin van zijn leven. Hij droomt ervan een reis door Afrika te maken en besluit uiteindelijk te gaan. Tijdens zijn tocht leert hij een oude wijze vrouw kennen, Ma Ma Gombe, een ervaren safarigids.  Door Ma Ma Gombe’s inspirerende verhalen en advies krijg je inzicht in de strategie over hoe je je eigen ‘Big Five for Life’ gestalte zou kunnen geven.

The Why Cafe

Het is ’s avonds laat, donker en koud als de eenzame reiziger John strandt met zijn auto in de middle-of-nowhere. Hij heeft een drukke baan, waar hij geen energie meer uit haalt. Zijn tijd wordt opgeslokt en hij heeft zo ongelooflijk veel haast, dat hij letterlijk en figuurlijk op een kruispunt staat. Waar moet hij naartoe?!

Dit boek blijft je bij. Sterker nog: je kunt het op ieder moment van je leven opnieuw pakken, opnieuw lezen en wederom nieuwe inzichten krijgen.

Return to the why cafe

Dit allernieuwste boek van John P. Strelecky neemt jou mee op reis naar de wondere kleurrijke wereld van Hawaii. Het boek staat bij onze oosterburen al vanaf 2015 in de top 5 van bestverkochte boeken ooit! Het is een geweldig boek met ongelooflijk veel prachtige metaforen waar je zelf nooit eerder bij stil hebt gestaan. Iedereen kan de metaforen toepassen op zijn of haar eigen leven, wat je ook doet in je leven en hoe je leven er ook uitziet op dit moment.

Je eigen pad volgen op weg naar geluk begint met een eerste stap

John Strelecky heeft speciaal hiervoor een e-book geschreven met 10 tips om het leven van je dromen te leiden. Vraag jouw gratis exemplaar aan en zet de eerste stap.

10 tips om het leven je dromen te leiden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Jouw gegevens zijn veilig bij mij en je kunt je op elk gewenst weer uitschrijven.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen
Scroll naar boven