De Experience ™

Ieder mens verdient het om gelukkig te zijn

Online trainingsprogramma waarin je in 5 weken tijd handvatten krijgt waarmee jij jouw gelukkige leven kunt creëren

Ik & Mijn Geluk
Jouw gelukkige leven

Gun jezelf een mentale boost in de vorm van mijn online training de Experience ™

Heb jij het idee dat de sleur in je leven is gekropen? Voel je je vaak moe, futloos en heb je het gevoel dat je geleefd wordt? Is er zomaar weer een week of maand voorbij zonder dat je weet waar je tijd naartoe gaat?

Ieder mens verdient het om gelukkig te zijn

De Experience is hét online trainingsprogramma waarin jij jouw Big Five gaat ontdekken. Begin jouw gelukkige leven met tips en inspiratie om jouw belangrijke pijlers in het dagelijks leven toe te passen en je leert weer écht genieten. Je energie een balans is terug.

Herken je dit?

moe opstaan ik en mijn geluk
druk zijn ik en mijn geluk

Je voelt je moe en rusteloos als je ‘s ochtends opstaat. De dag moet nog beginnen en je ziet er nu al tegenop. Stress is vaak de grootste boosdoener als het gaat om mentale en fysieke vermoeidheid.

Je voelt je regelmatig gevangen tussen twee culturen.  In de ochtend stap je de Nederlandse cultuur in en je komt ’s avonds thuis in de cultuur van je ouders of omgeving. Het voelt  alsof je hierdoor in een lastige spagaat zit.

Constante prestatiedruk. Je ben opgegroeid met het idee dat hard werken en geld verdienen de norm is. En je hebt de behoefte om vaak aan de verwachtingen van je omgeving te voldoen.

"De coaching heeft me door alle donkere tijden geholpen en nog meer gemotiveerd met alles wat ik wilde doen."

Ik zou niet weten waar ik nu zou zijn in mijn leven als ik het coaching traject niet gevolgd had.

Vrouw, 27 jaar, Afghaanse afkomst

Zet jij jezelf bovenaan en doe je wat jou gelukkig maakt?

Als kind van Chinese ouders weet ik maar al te goed hoe het is om op te groeien tussen twee verschillende culturen.

Als kind in Nederland met ouders van een andere cultuur, kun je veel last hebben van prestatiedruk. Misschien leef jij ook wel naar het verwachtingspatroon van je ouders. Het feit dat je ouders naar Nederland zijn geëmigreerd en veel hebben opgegeven voor jouw toekomst, kan jou het gevoel geven dat je wat terug wilt doen.

Je wilt veel geld verdienen om voor ze te kunnen zorgen of je bewandelt het carrièrepad dat zij voor jou voor ogen hebben. Hierdoor leef je niet het leven dat jou gelukkig maakt, maar leef je naar de prestatieverwachting van een ander.

Waarom ervaar je dit probleem

Alles is mogelijk

Hoe zou het zijn als dat anders kan?

Je zet jezelf op de eerste plaats en bewandeld jouw eigen pad. In de ochtend opgewekt en uitgerust opstaan, klaar voor een nieuwe dag. Je hebt je energie terug.

Er is balans in je leven en je geniet van kleine en grote momenten. Je brengt tijd door met je familie en vrienden zonder de constante prestatiedruk.

De Experience ™ maakt dit mogelijk

Geef in 5 weken je leven een positieve draai en een dosis aan frisse energie.

Creëer jouw gelukkige leven!

Experience 5 weken online trainingsprogramma

Wat ga je leren en ontdekken

In 5 weken tijd krijg handvatten waarmee jij jouw gelukkige leven gaat creëren. Leer hoe je jezelf op de eerste plaats zet en je eigen keuzes maakt. Zonder prestatiedruk.
Je gaat onder andere aan de slag met hoe jij jouw tijd het beste in kan delen, hoe je om kan gaan met kansen en bedreigingen, je ontdekt wat je leven zinvol maakt en je leert genieten van de mooie momenten in je leven (want ja, die zijn er altijd, ook al zie je ze soms even niet).

jouw gelukkige leven en museummomenten maken bij ik en mijn geluk

Week 1

Museummomenten

In de eerste week ga je alles ontdekken over museummomenten. Hoe je ze kunt herkennen en waarom dit voor jou museummomenten zijn.

Week 2

Tijd indelen

Leer hoeveel tijd je hebt, welke tijd je waaraan besteedt en hoe je je waardevolle tijd kunt sturen én inzetten voor de dingen die jij belangrijk vindt.
Jouw gelukkige leven Timemanagement bij ik en mijn geluk
Normen en waarden

Week 3

Alles over waarden

Je gaat ontdekken wat jouw waarden zijn die jou in de flow brengen. Die goed bij je passen. En je gaat op zoek naar de waarden waar je ver weg van wil blijven. Er bestaan geen goede of slechte waarden, ze zijn voor iedereen verschillend.

Week 4

Kansen en bedreigingen

Denk jij in kansen? Of denk jij in bedreigingen of obstakels?
Week 4 geeft inzicht in je denkpatronen, en hoe je dat kan omdraaien, van negatief naar positief.
Hoe je kansen kunt pakken die belangrijk voor je zijn als:

Reden van bestaan bij ik en mijn geluk

Week 5

Reden van Bestaan

In de laatste week ga je de vijf dingen ontdekken die jij wil doen zien en ervaren in je leven, zodat jij kan zeggen dat je leven een succes is geweest, naar je eigen definitie van succes wel te verstaan. 

“Een fantastische manier om te ontdekken hoe jij jouw leven beter kan invullen, naar wat je zelf nodig hebt en wilt. Je komt tot bijzondere inzichten die zeker een lange tijd effect hebben”

Experience 5 weken online trainingsprogramma

support bij de Training

E-mail

Gedurende de training krijg je volledig e-mailsupport. loop je ergens vast dan help ik je weer op weg. Wekelijks ontvang je ook aanvullende mail ter inspiratie en motivatie.

Facebook

Via onze Facebook groep kun je vragen stellen en in contact komen met anderen leden .

Lees hoe anderen het hebben ervaren

5/5
Een must do voor iedereen die vastzit in de dagelijkse sleur en geen balans ervaart.
5/5
Hele waardevolle online training die je kan volgen in je eigen tijd. Je krijgt voldoende stof tot nadenken.
4.55/5
Zeer verhelderend. Geeft genoeg input om mee aan de slag te gaan
Ieder mens verdient het om gelukkig te zijn. Vind ook de weg naar jouw geluk en succes!

Niet tevreden?

Dan zou jij de eerste zijn. Mocht je na de online training niet tevreden zijn over de inhoud, dan krijg jij je geld terug.

Krijg eenvoudig toegang tot jouw Experience

Schrijf je in

Via onderstaande knop kun je direct inschrijven voor de Experience.

E-mailbevestiging

Na inschrijving krijgen een bevestiging per mail. Heb je deze niet ontvangen check dan even je spambox. Zit daar ook niets in neem dan even contact op.

Krijg toegang tot jouw online omgeving

Je wordt aangemeld bij onze academy waarna je direct toegang krijgt tot jouw online omgeving. De inloggevens ontvang je apart per mail.

Over Evelien

Jouw Big five For Life Coach

Ik ben Evelien Tsang

Om mijn eigen ervaringen te delen en mensen te helpen die ook gevangen zitten in twee culturen, heb ik in 2016 Ik & Mijn Geluk opgezet. Dit platform staat vol tips, tools en producten om een gelukkig(er) leven te leiden. Het gaat niet alleen om leven tussen twee culturen, maar ook over vallen en opstaan, continu kiezen voor je eigen weg en omgaan met de angst om te falen.

Met deze online training zet jij de stap naar jouw gelukkige leven.

Gun jezelf deze training. Het is gegarandeerd een waardevolle investering in jezelf.

Tijdelijk geen €199,97 maar € 99,97

Enkele veel gestelde vragen mocht je nog ergens over twijfelen

Na ontvangst van de bestelling en betaling wordt direct in de academy jouw account aangemaakt. Je ontvangt de inloggegevens per mail en vanaf dat moment kun je starten met de online training. De training duurt 5 weken waarbij je elke week toegang krijgt tot de bijbehorende module
Dat kan zeker. Het gaat erom dat je jouw doelen haalt en als je daar meer tijd voor nodig hebt is dat ok. Neem in dat geval contact op en dan kijken we samen wat nodig is.
De traingingen en workshops van Big Five for Life tm waaronder Experience tm zijn opgebouwd volgens een wereldwijd bewezen methode en heeft miljoenen mensen geholpen. Ik geef ook 100% garantie op resultaat. Haal je dat niet dan krijg je jouw investering terug.

Dat kan. Mijn doel is om jou te helpen. Als je contact met mij opneemt via hallo@ikenmijngeluk.nl dan overleggen we wat de mogelijkheden zijn.

De training is zo opgebouwd dat je zelf aan de slag kunt. Maar loop je ergens tegenaan dan help ik je graag verder en ondersteun je per mail. Heb je 1 op 1 coaching nodig neem dan even contact mij op en bespreken we de mogelijkheden.

Jazeker. Ik wil zoveel mogelijk mensen helpen en als motivatie of steuntje in de rug kan het voor jou gunstig zijn als je het proces met iemand doorloopt. De training en bijbehorende gegevens zijn echter wel persoonlijk. De andere persoon dient zich apart te registreren.

Stationsplein 1, 6131 AS Sittard

kvK 59732385

Scroll naar boven