Coach Abonnement 1-op-1 coaching

Ieder mens verdient het om gelukkig te zijn

De Big Five for Life methodiek is een heel mooie en toegankelijke manier om meer geluk te vinden in je leven. Vind jij het fijn om regelmatig met iemand te sparren over je carrièrepad? Om ervaringen te delen over het leven in twee culturen? Of om je emoties kwijt te kunnen?

Ik & Mijn Geluk
coachabonnement 1 op 1 coaching

1 op 1 coaching

Het doel? Een succesvol en gelukkig leven creëren dat écht bij jou past.

Bij Ik & Mijn Geluk werk ik volgens de Big Five for Life™ coachmethode. Het belangrijkste aandachtspunt van de Big Five for Life is het ontdekken en realiseren van jouw vijf belangrijkste (levens)doelen.

Herken je dit?

moe opstaan ik en mijn geluk
druk zijn ik en mijn geluk

Je voelt je moe en rusteloos als je ‘s ochtends opstaat. De dag moet nog beginnen en je ziet er nu al tegenop. Stress is vaak de grootste boosdoener als het gaat om mentale en fysieke vermoeidheid.

Je voelt je regelmatig gevangen tussen twee culturen. Je stapt je ’s ochtends de Nederlandse cultuur in en komt ’s avonds thuis in de cultuur van je ouders of omgeving. Het voelt  alsof je hierdoor in een lastige spagaat zit.

Constante prestatiedruk. Je ben opgegroeid met het idee dat hard werken en geld verdienen de norm is. En je hebt de behoefte om vaak aan de verwachtingen van je omgeving te voldoen.

"De coaching heeft me door alle donkere tijden geholpen en nog meer gemotiveerd met alles wat ik wilde doen."

Ik zou niet weten waar ik nu zou zijn in mijn leven als ik het coaching traject niet gevolgd had.

Vrouw, 27 jaar, Afghaanse afkomst

Zet jij jezelf bovenaan en doe je wat jou gelukkig maakt?

Hoe zou het zijn als je elke dag leeft volgens jouw voorwaarden? Dat je ’s ochtends met een glimlach opstaat omdat je zin hebt om de dag te beginnen? Dat je mensen om je heen hebt die je energie geven en dat je werk doet waar je al je passie en creativiteit in kwijt kunt?

Ik ben gecertificeerd coach en help je te ontdekken wat jou gelukkig maakt en hoe je om kunt gaan met het leven in twee verschillende culturen. De coaching is gericht op de Big Five for Life en de drie pijlers van vitaliteit en wordt volledig aangepast aan jouw behoeften.

Evelien big five for life coach

Start jouw coach abonnement

“Een fantastische manier om te ontdekken hoe jij jouw leven beter kan invullen, naar wat je zelf nodig hebt en wilt. Je komt tot bijzondere inzichten die zeker een lange tijd effect hebben”

Ieder mens verdient het om gelukkig te zijn. Vind ook de weg naar jouw geluk en succes!
Over Evelien

Jouw Big five For Life Coach

Ik ben Evelien Tsang

Om mijn eigen ervaringen te delen en mensen te helpen die ook gevangen zitten in twee culturen, heb ik in 2016 Ik & Mijn Geluk opgezet. Dit platform staat vol tips, tools en producten om een gelukkig(er) leven te leiden. Het gaat niet alleen om leven tussen twee culturen, maar ook over vallen en opstaan, continu kiezen voor je eigen weg en omgaan met de angst om te falen.

Gun jezelf dit abonnement. Het is gegarandeerd een waardevolle investering in jezelf.

Investering slechts € 297,00 per maand. Maandelijks opzegbaar. Je zit nergens aan vast.​

Ik & Mijn Geluk

Stationsplein 1, 6131 AS Sittard

kvK 59732385

Scroll naar boven